طرز تهیه حلوای شعریه؛ طعمی که تا به حال نچشیده اید

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، حلوای شعریه یکی از خوشمزه ترین دسرهای عربی است که در کم ترین زمان ممکن می توانید آن را درست کنید و از طعم جذابش لذت ببرید.

طرز تهیه حلوای شعریه؛ طعمی که تا به حال نچشیده اید

مواد لازم:

  • رشته شعیریه یا پاکستانی: 2 بسته
  • شیر عسلی: یک و یک سوم قوطی
  • گردو خرد شده: نصف پیمانه
  • بیسکوییت پتی بور یا مادر خرد شده: به میزان دلخواه
  • گلاب: 4 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم نموده به میزان لازم
  • کره: 100 گرم
  • پودر هل: 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برای آغاز رشته ها به قطعات حدود یک سانتی متر خرد کنید. برای این که راحت تر باشید بهتر است رشته ها را در همان بسته بندی خرد کنید. دقت کنید که رشته ها بیش از حد ریز نشوند.

2. کره را داخل یک تابه عمیق با حرارت ملایم آب کنید و رشته را در آن تفت دهید. حدود نیم ساعت کافی است تا رنگ رشته دو درجه تیره تر گردد و از خامی در بیاید. رشته را مدام هم بزنید تا نسوزد و دو رنگ نگردد.

3. بعد از تغییر رنگ دادن رشته ها، پودر هل و گلاب را به آن ها اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.

4. در این مرحله بیسکوییت ها را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگش تغییر کند.

5. سپس شیرعسلی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نرم گردد و شیرعسلی به همه قسمت ها برسد.

6. شعله گاز را خاموش کنید و حلوا را در ظرفی بریزیر و اگر خواستید قالب بزنید.

7. مغز گردو را هم می توانید داخل حلوا بریزید هم برای تزیین روی حلوا بریزید.

پریها: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 6207

به "طرز تهیه حلوای شعریه؛ طعمی که تا به حال نچشیده اید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلوای شعریه؛ طعمی که تا به حال نچشیده اید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید