سخنی با رئیس جمهور حقوقدان

به گزارش مجله تصویر و سرگرمی، نظارت شورای نگهبان بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و مراجعه به آراء عمومی نص صریح اصل 99 قانون اساسی است. بنابراین جناب روحانی می دانند که مخالفت با آن، مخالفت با قانون اساسی است.

سخنی با رئیس جمهور حقوقدان

به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، در شماره امروز کیهان به اظهارات اخیر آقای روحانی که در آن ضرورت نظارت استصوابی شورای نگهبان را نفی نموده و غیر ضروری دانسته اند، پرداخته ایم و مستندات قابل توجهی در نقد سخنان ایشان آورده ایم. در این وجیزه اما، سخن دیگری با جناب ایشان در میان است و آن، طرح این پرسش است که آقای رئیس جمهور از اظهارات اخیر خود چه منظور و مقصودی را دنبال می نموده است؟! چرا که؛

1- آقای روحانی به عنوان یک حقوقدان به خوبی می دانند که هرگاه سخن از تاسیس یک تشکیلات در میان است، پای شرایط کسانی که قرار است عضو آن تشکیلات باشند هم به میان کشیده می گردد بنابراین الزاماً باید کسانی باشند تا انطباق خصوصیات داوطلبان حضور در آن تشکیلات را با شرایطی که برای آن در نظر گرفته شده است آنالیز نموده و نظر مثبت یا منفی خود را اعلام نمایند. این نکته از بدیهی ترین و ابتدایی ترین مبانی و اصول علم حقوق است و بسیار بعید به نظر می رسد که رئیس جمهور محترم از آن بی خبر باشند!

2- نظارت شورای نگهبان بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و مراجعه به آراء عمومی

نص صریح اصل 99 قانون اساسی است. بنابراین جناب روحانی می دانند که مخالفت با آن، مخالفت با قانون اساسی است. از این روی با جرأت و به یقین می توان گفت آقای روحانی می دانسته اند که نظر ابراز شده ایشان قابل اجرا نیست.

3- وقتی به خوبی می دانند که آنچه خواسته اند اولاً با بدیهیات منطقی و ثانیاً با متن صریح قانون اساسی در تضاد است، به وضوح و بدون کمترین تردیدی می توان نتیجه گرفت که مقصود و منظور ایشان از آنچه ابراز نموده اند همان نیست که در اظهاراتشان آمده است! چگونه می توان باور کرد رئیس جمهور حقوقدان خواسته ای داشته باشد که یقین دارد نا ممکن و ناشدنی است؟! هیئت دولت هم که جای رسیدگی به امور اجرایی کشور است و جای بیان آرزوها نیست! پس منظور ایشان چه بوده و چیست؟!

4- با عرض پوزش باید گفت، تنها خاصیت و اثری که اظهارات ایشان می تواند داشته باشد شبهه افکنی ! و مشغول کردن دیگران به پاسخ شُبهه ای است که به میان آورده است! آیا غیر از این، می توان خاصیت دیگری برای آن قائل بود؟! به یقین در دورترین افق ذهن ها نیز برای آن هیچ خاصیت دیگری قابل تصور نیست!

5- حالا به طرح این پرسش می رسیم که آیا جناب روحانی از این نکته بدیهی بی خبر بوده است؟! پاسخ این سؤال بدون کمترین تردیدی منفی است و با جرأت می توان گفت محال است شخصیتی در صندلی ریاست جمهوری و با عنوان حقوقدان از نتیجه آنچه مطرح نموده است بی خبر باشد!

6- اگر بپذیریم که آقای رئیس جمهور به خوبی از ناشدنی بودن و غیر منطقی بودن سخنان خود و مغایرت و تضاد آشکار آن با قانون خبر داشته است - که به یقین خبر داشته است- پای سؤال بعدی به میان کشیده می گردد که جناب روحانی چرا و با چه انگیزه و منظوری اصرار بر شُبهه افکنی داشته اند و از این رهگذر در پی دور کردن افکار عمومی از کدام رخداد و یا مسئله و موضوعی بوده اند؟!

تنها پاسخی که برای این سؤال به ذهن می رسد آن است که شبهه افکنی در بدیهیات برای دور کردن افکار عمومی ملت از وعده های برزمین مانده دولت و مشغول ساختن مردم به مسائلی نظیر آنچه به آن اشاره شد بوده است!

بازگشت به صفحه رسانه ها

پریها: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: wallpaper7.ir شناسه مطلب: 1138

به "سخنی با رئیس جمهور حقوقدان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سخنی با رئیس جمهور حقوقدان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید